۱۰ نکته کلیدی در مورد نظم در قرار گرفتن رتروهای عربی
۱- لایه هایی از مو که از کف سر برمیداری مرتب و یک اندازه باشه
۲- پوش ریشه برای هر لایه به صورت کامپکت باشه و سعی کن مقدار پوش ریشه در تمام سر مساوی باشه
۳- زاویه موپیچ باید در تمام لایه ها یکی باشه ،
مثلا اگه برای لایه اول دستتو اریب (کج) میگیری تا آخر باید اریب بگیری تا حالت طبقات فر هماهنگ بشن
۴- حتما همهٔ پیچها رو کاملا کنار هم بپیچ
۵- دمای موپیج باید متناسب با جنس مو و حجم لایه باشه و برای همهٔ لایه ها یکی باشه
مثلا اگه با ۱۹۰ درجه سانتیگراد میپیچی حواست باشه این دما برای تمام لایه ها ثابت باشه
۶- تایم مکث مو روی موپیچ هم باید ثابت باشه مثلا برای همهٔ لایه ها ۳۰ ثانیه باشه
۷- به هر لایه کلیپس فلزی یا لاینر بزن تا خنک خنک بشن
۸- موقع باز کردن موها حواست باشه که اگه قبل از فر کردن اسپری قوی زدی اول با انگشتات فر رو توی دستت یکم فشار بدی
۹- برای وزگیری از اسپری وزگیر روغنی ( مثلا اولیو) استفاده نکن ،
اسپری وکس ، یا ولوم اپ یا نهایتا وزگیر کاسپین استفاده کن
۱۰ – برای شونه کشی فرها شونهٔ با دندونه های با فاصله استفاده کن از شونه های دندونه ریز و متراکم استفاده نکن.